23 augustus 2012

Vakantie-traditie...

Traditiegetrouw zijn Polo & Pola er voor een midweek tussenuit geknepen met 'die van ons Bie'.  Net als de vorige drie keer kozen we voor een periode in eind augustus om een huisje van een of ander Belgisch parkverblijf te huren. Deze keer ging het dus richting dé Limburg: Centerparks Erperheide in Peer.

Bie en Frank even gerust, en wij onze handen vol. Hoewel dat laatste met drie snel groter en alsmaar flinker wordende kleinkinderen niet moet overdreven worden. Het verschil met de eerste keer (2009?) is onvoorstelbaar: nachtjes doorslapen zijn geen probleem, late ontbijten worden regelmaat, om de beurtrol bij het afwassen wordt helemaal niet moeilijk gedaan en verliezen bij een spelletje met/van broer & zus of bomma & bompa is al veel minder een drama dan een paar jaar geleden. Op het einde van een rondje minigolf wordt zelfs vriendelijk geposeerd voor de fotograaf van dienst.

Het was een spannende competitie. Met eindscores van 55, 54 en tweemaal 53 mag je gerust spreken van een close-finish. Iedereen op het podium! Zoeken jullie op de foto maar eens uit wie er won. 
Morgen zijn we hier al aan onze laatste dag, wat niet wil zeggen dat de vakantie er al opzit. Binnenkort meer nieuws.

Marco Polo

1 opmerking:

pericles zei

Toch plezant met zo'n vier jonge rakkers op verlof.